Bebek Duyuruları // Baby Arrival Announcements

04.05.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz İngilizce Hazırlık Programı Okutmanlarından Cengiz Çalışkan ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Çalışkan ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Cengiz Çalışkan, one of the SEPP Instructors of our university, and his spouse had a baby boy. We congratulate the Çalışkan Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​

08.03.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Spor Etkinlikleri Müdürü Serkan Demir ve eşinin bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Demir ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Serkan Demir, one of the members of our university, and his spouse had a baby girl. We congratulate the Demir Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​

05.03.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama birimi çalışanlarından Doğucan Uslu ve eşinin bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Uslu ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Doğucan Uslu, one of the members of our university, and his spouse had a baby girl. We congratulate the Uslu Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.