Bebek Duyuruları // Baby Arrival Announcements

27.06.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Satın Alma birimi çalışanlarından Yeşim Yudum Mücaz ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Mücaz ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Yeşim Yudum Mücaz, one of the members of ŞEHİR Procurement Office, and her spouse had a baby boy. We congratulate the Mücaz Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​

20.06.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Öğrenci Akademik İşler birimi çalışanlarından Betül Özkaynak Taban ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Taban ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Betül Özkaynak Taban, one of the members of ŞEHİR Student Academic Affairs Office, and her spouse had a baby boy. We congratulate the Taban Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​

* * *​

18.06.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz İdari İşler birimi çalışanlarından Nevin Avucu ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Avucu ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Nevin Avucu, one of the members of ŞEHİR Administrative Affairs Office, and her spouse had a baby boy. We congratulate the Avucu Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​

13.06.2018

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Etkinlik ve Organizasyon Yönetimi birimi çalışanlarından Hatice Çoban Bilgin ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Bilgin ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Hatice Çoban Bilgin, one of the members of ŞEHİR Event & Organisation Management, and her spouse had a baby boy. We congratulate the Bilgin Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​