Bebek Haberleri

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nurten Güneş ve eşinin bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Güneş ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Nurten Güneş, Instructor of Vocational School, and her spouse had a baby boy. We congratulate the Güneş Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz öğretim üyelerinden Alim Arlı ve eşinin bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Arlı ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Alim Arlı, one of the faculty members of our university, and his spouse had a baby girl. We congratulate the Arlı Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​