Bebek Haberleri

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Nazlı Ceylan ve eşinin 12 Eylül 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Ceylan ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Nazlı Ceylan, one of the members of our university, and her spouse had a baby girl on September 12, 2017. We congratulate the Ceylan Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Zeynep Kurubal ve eşinin 7 Eylül 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Kurubal ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Zeynep Kurubal, one of the members of our university, and her spouse had a baby girl on September 7, 2017. We congratulate the Kurubal Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.

*​