Bebek Haberleri

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz öğretim üyelerinden Alim Arlı ve eşinin bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Arlı ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Alim Arlı, one of the faculty members of our university, and his spouse had a baby girl. We congratulate the Arlı Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Elif Kaya ve eşinin 23 Ekim 2017 tarihinde bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Kaya ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Elif Kaya, one of the members of our university, and her spouse had a baby boy on October 23, 2017. We congratulate the Kaya Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Ahmet Selim Bacacı ve eşinin 14 Ekim 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Bacacı ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Ahmet Selim Bacacı, one of the members of our university, and his spouse had a baby girl on October 14, 2017. We congratulate the Bacacı Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​​

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz öğretim üyelerinden Ahmet Bulut ve eşinin 22 Eylül 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Bulut ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Ahmet Bulut, one of the faculty members of our university, and his spouse had a baby girl on September 22, 2017. We congratulate the Bulut Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.​

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Nazlı Ceylan ve eşinin 12 Eylül 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Ceylan ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Nazlı Ceylan, one of the members of our university, and her spouse had a baby girl on September 12, 2017. We congratulate the Ceylan Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.

Değerli ŞEHİR'liler,
Üniversitemiz çalışanlarından Zeynep Kurubal ve eşinin 7 Eylül 2017 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Kurubal ailesini tebrik eder, bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice seneler geçirmelerini dileriz.

Dear ŞEHİR Members,
Zeynep Kurubal, one of the members of our university, and her spouse had a baby girl on September 7, 2017. We congratulate the Kurubal Family and wish them a happy, healthy and peaceful life with their baby.

*​