Çeşitli Kurumlara Ait Duyurular - Nisan 2018

27.04.2018

Karabük Üniversitesi - Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi

Karabük Üniversitesi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle 23-24-25 Kasım 2018 tarihlerinde "Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi itobiadkongre.org adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Sakarya Üniversitesi - 2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi (ULUK 2018)

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından 22-23 Kasım 2018 tarihlerinde "2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi www.ulk.sakarya.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

24.04.2018

Bülent Ecevit Üniversitesi - II. Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu (EFIS 2018)

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 7-8-9 Haziran 2018 tarihlerinde "II. Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu" düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi efis2017.beun.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

18.04.2018

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi - Mesleki Eğitim Kongresi: Sağlık

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu tarafından 17-18 Mayıs 2018 tarihlerinde "Mesleki Eğitim Kongresi: Sağlık" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi mek.ayvansaray.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Okan Üniversitesi - ROBOKAN 2018 Robot Yarışması

Okan Üniversitesi Mekatronik Kulübü tarafından 20-21-22 Nisan 2018 tarihlerinde "ROBOKAN 2018 Robot Yarışması" düzenlenecektir.

Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız​.

17.04.2018

Atatürk Üniversitesi - 2. Uluslararası Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi

Atatürk Üniversitesi tarafından 8-9 Kasım 2018 tarihlerinde "2. Uluslararası Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi bilimveyaratilis.org adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi - Uluslararası Matematiksel Çalışmalar ve Uygulamaları Kongresi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kamil Özdağ Fen Fakültesi Matematik Bölümü tarafından 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde "Uluslararası Matematiksel Çalışmalar ve Uygulamaları Kongresi" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi www.kmu.edu.tr/icmsa2018 adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi - Can Ayan Özgün Baskıresim Ödülleri

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından "Can Ayan Özgün Baskıresim Ödülleri" yarışması düzenlenecektir.

Yarışma ve katılım şartları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

13.04.2018

Amasya Üniversitesi - Uluslararası Amasya Şairleri Bilim Şöleni

Amasya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde "Uluslararası Amasya Şairleri Bilim Şöleni" düzenlenecektir.

Detaylı bilgi amasyasairleri.amasya.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Atatürk Üniversitesi - Uluslararası Organik Kimya Kongresi

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından 4-5-6-7 Ekim 2018 tarihlerinde "Uluslararası Katılımlı 4. Organik Kimya Kongresi (OrgChemTR-4)" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi www.orgchemtr.org adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

10.04.2018

Karabük Üniversitesi - Uluslararası Veri Madenciliği ve Veri Mühendisliği Çalıştayı (IDSEW 2018)

Karabük Üniversitesi tarafından 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde "Uluslararası Veri Madenciliği ve Veri Mühendisliği Çalıştayı" düzenlenecektir.

Çalıştay hakkında detaylı bilgi www.idsew.org adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

05.04.2018

Erciyes Üniversitesi - 2. Ulusal Erciyes Üniversitesi Tiyatro Festivali

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından 7-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında "2. Ulusal Erciyes Üniversitesi Tiyatro Festivali" düzenlenecektir.

(İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Orman ve Su İşleri Bakanlığı - Türkiye Su Bilimleri ve Yönetimi Dergisi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan "Türkiye Su Bilimleri ve Yönetimi Dergisi"nin üçüncü sayısı basılmıştır.

Derginin elektronik baskılarına waterjournal.ormansu.gov.tr ve dergipark.gov.tr/tjwsm adreslerinden ulaşılabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu - Ombudsman Akademik Dergisi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından yayımlanan "Ombudsman Akademik" isimli hakemli dergisinin yedinci sayısı yayımlanmıştır. Sekizinci sayısı için makale başvuruları kabul etmeye başlamıştır.

Dergi hakkında detaylı bilgi www.ombudsman.gov.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

04.04.2018

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi - 3. KENTFOR Yerel Kalkınma ve Siyasal-Toplumsal Dönüşüm Bağlamında Kent ve Çevre Yönetimi Forumu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından 7-8-9 Eylül 2018 tarihlerinde "3. KENTFOR Yerel Kalkınma ve Siyasal-Toplumsal Dönüşüm Bağlamında Kent ve Çevre Yönetimi Forumu" düzenlenecektir.

Forum hakkında detaylı bilgi kentfor.org adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)​