Çeşitli Kurumlara Ait Duyurular - Mart 2018

26.03.2018

Amasya Üniversitesi - Uluslararası Dünden Bugüne Amasya'da Tasavvuf Sempozyumu

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından 26-27 Ekim 2018 tarihlerinde "Uluslararası Dünden Bugüne Amasya'da Tasavvuf Sempozyumu" düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi ilahiyat.amasya.edu.tr/sempozyumlar/uluslararasi-dunden-bugune-amasya-da-tasavvuf-sempozyumu adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

22.03.2018

Sinop Üniversitesi - Sinop Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Sinop Üniversitesi tarafından yayımlanan "Sosyal Bilimler Dergisi"nin üçüncü sayısı için makale başvuruları alınmaktadır.

Dergi hakkında detaylı bilgi dergipark.gov.tr/sinopusd adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

21.03.2018

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı - Türkiye İsraf Raporu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından "Türkiye İsraf Raporu" hazırlanmıştır.

Rapora www.tuketiciakademisi.gov.tr adresine yer alan "Bilgi Bankası/Bilimsel Yayınlar/Rapor bölümünden ulaşılabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

19.03.2018

Başkent Üniversitesi - Kalite Yönetim Sistemi Eğitim-Öğretim Programları

Başkent Üniversitesi Mithat Çoruh Kalite Yönetimi Merkezi tarafından Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Eğitim Programları düzenlenmektedir.

KYS Eğitim Programları ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Batman Üniversitesi - International Engineering and Technology Symposium (IETS 2018)

Batman Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi tarafından 3-4-5 Mayıs 2018 tarihlerinde "International Engineering and Technology Symposium" isimli bir sempozyum düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi iets.batman.edu.tr adresinden bilgi alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Pamukkale Üniversitesi - Uluslararası Genç Ekonomistler Öğrenci Kongresi

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 19-20-21 Nisan 2018 tarihlerinde "I. Uluslararası Genç Ekonomistler Öğrenci Kongresi" düzenlenecektir.

Kongre hakkında detaylı bilgi www.pau.edu.tr/iibf/tr/sayfa/genc-ekonomistler-kongresi adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Sakarya Üniversitesi - 3. Uluslararası Akdeniz'de Güzel Sanatlar Sempozyumu ve Kültür Sanat Çalıştayı (IMFARTS)

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 20-23 Nisan 2018 tarihleri arasında "3. Uluslararası Akdeniz'de Güzel Sanatlar Sempozyumu ve Kültür Sanat Çalıştayı" düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

8. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu

Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu bu yıl 16-17-18 Ekim 2018 tarihlerinde Azerbaycan Lenkeran Devlet Üniversitesi ve Bakü Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecektir. Sempozyumun bu yılki teması "Bilgi Teknolojilerindeki Değişim ve Gelişimin Mesleklere Etkisi"dir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi için tıklayınız​.

14.03.2018

İstanbul Gelişim Üniversitesi - Uluslararası Sanat ve Sanatta Yüksek Teknoloji Kullanımı Kongresi (ICUHTA 2018)

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 19-20 Nisan 2018 tarihlerinde "I. Uluslararası Sanat ve Sanatta Yüksek Teknoloji Kullanımı Kongresi" düzenlenecektir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

13.03.2018

YÖK - Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği Yıllık Toplantısı (ÜNAK 2018)

Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği'nin yıllık toplantısı 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Sultanahmet Rektörlük Binası Ord. Prof. Dr. Nihat Sayar Konferans Salonunda düzenlenecektir. ÜNAK 2018 Sempozyumunun bu yılki teması "Yeni Nesil Kullanıcılar, Değişen Kütüphaneler"dir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi unak2018.unak.gov.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

12.03.2018

Akdeniz Üniversitesi - 3. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 1-2-3 Kasım 2018 tarihlerinde "3. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu" düzenlenecektir.

Ana teması "Dijitalleşen Dünyada İletişim Alanındaki Yönelimler" olan sempozyum hakkında detaylı bilgi ims.akdeniz.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Aksaray Üniversitesi - Din Sosyolojisi Sempozyumu

Aksaray Üniversitesi tarafından 10-11-12 Mayıs 2018 tarihlerinde "Din Sosyolojisi Sempozyumu" düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi dinsosyolojisi.aksaray.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Erzincan Üniversitesi - Ulusal Matematik Sempozyumu (UMS 2018)

Erzincan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü ve Türk Matematik Derneği iş birliğiyle 12-15 Eylül 2018 tarihleri arasında "31. Ulusal Matematik Sempozyumu" düzenlenecektir.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi ums2018.erzincan.edu.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Karabük Üniversitesi - Uluslararası Robot Yarışması (KBÜRO 2018)

Karabük Üniversitesi Robot Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 12-13 Nisan 2018 tarihlerinde "Karabük Üniversitesi Uluslararası Robot Yarışması" düzenlenecektir.

Yarışma hakkında detaylı bilgi www.kburobottournament.com adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)

08.03.2018

Gençlik ve Spor Bakanlığı - Gençlik Araştırmaları Dergisi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından "Gençlik Araştırmaları Dergisi (GAD)" yayımlanmaktadır. 2018 yılı Nisan, Ağustos ve Kasım aylarında yayımlanması planlanan sayılar için makale başvuruları alınmaktadır.

Makale gönderimleri dergipark.gov.tr/genader adresi üzerinden yapılabilmektedir.

Dergi hakkında detaylı bilgi genclikarastirmalari.gsb.gov.tr adresinden alınabilir. (İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız​.)​