Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde çalışarak, derslerden kalan zamanınızı değerlendirmeniz, kişisel bilgi ve becerilerinizi geliştirmeniz, üniversite içindeki işleyişe ve hayata daha fazla uyum sağlamanız ve kısmen maddi ihtiyaçlarını karşılamanızı amaçlayan Yarı Zamanlı Çalışma Programı kapsamında aktif olan iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Programın detaylarına İstanbul Şehir Üniversitesi Yarı ​Zamanlı Çalışan Öğrenci Yönergesi​nden ulaşılabilir.

Programa uluslararası öğrenciler de başvurabilir. Uluslararası öğrencilerin çalışmasına yönelik kriterler, Resmi Gazete’de yayınlanan 28204 sayılı yönetmelikte belirtilmiştir.

Tüm ilanlar için;
  • Başvuru formları Doğu Kampüsü zemin katta bulunan resepsiyondan temin edilebilir.
  • Başvuru formlarının teslim yeri, Doğu Kampüsü zemin katta bulunan İnsan Kaynakları departmanıdır.
  • Başvuru süreleri ilan tarihinden itibaren 2 hafta ile sınırlıdır.

İnsan Kaynakları