Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - Yarı Zamanlı Çalışma Arkadaşı
(REF:MDBF06112017)

İlan Tarihi: 06.11.2017

İş Tanımı:
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde görevlendirilmek üzere, Fakülte Sekreterliğinde dokümantasyon için destek vermek; Fakülte tarafından verilen diğer görev ve sorumlulukları yerine getirmek.

Adaylarda Aranan Özellikler:
  • Analitik düşünme ve iyi seviyede iletişim becerisine sahip olan,​
  • Not ortalaması en az 2,5 olan,
  • MS Office programlarını (Word, Excel, PowerPoint vb.) iyi derecede kullanabilen.

Başvuru Süreci:
  • İnsan Kaynakları Müdürlüğünden alınacak "Yarı Zamanlı Çalışan Öğrenci Formu"nun doldurulması,
  • Kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve Transkript ile tüm evrakların eksiksiz İnsan Kaynakları Müdürlüğüne son başvuru tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir.

NOT: Sadece T.C. vatandaşı, Türki Cumhuriyet vatandaşı olan öğrenciler yönerge doğrultusunda başvuru yapabilmektedir.​

Son Başvuru Tarihi: 20.11.2017​​

Bilgi Teknolojileri Ses Sistemleri Destek - Yarı Zamanlı Çalışma Arkadaşı
(REF:BTSSD13)

İlan Tarihi: 01.11.2017

İş Tanımı:
  • Ses Sistemlerinin kontrolünde bulunan Konferans Salonlarında aynı anda gerçekleşen, mesai saatleri içerisinde ve sonrasındaki etkinliklerde destekte bulunmak.

• İngilizce ve Türkçe’yi iyi derecede kullanan,
  • MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen.

Son Başvuru Tarihi: 16.11.2017​

Kurumsal İletişim ve Pazarlama - Yarı Zamanlı Çalışma Arkadaşı
(REF:KI26192017)

İlan Tarihi: 26.10.2017

İş Tanımı:
  • Kurumsal İletişim ve Pazarlama birimi tarafından düzenlenen liselerin kampüs ziyareti, lise ziyaretleri, fuarlar vb. programlara ve çeşitli PR projelerine fikir ve operasyon anlamında destek vermek,
  • Tanıtım ve aday öğrencilere dağıtılacak promosyon malzemelerinin hazırlanmasını sağlamak,
  • Basılı tanıtım malzemelerinin lise ve aday öğrencilere gönderilecek kargo paketlerinin hazırlanmasını sağlamak,
  • Adres bankalarının güncellenmesi gibi rutin yapılan araştırma ve güncelleme işlerine destek vermek,
  • Düzenlenen akademik ve idari etkinliklerde operasyonel ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama birimi tarafından yürütülen diğer işlere destek vermek.

Adaylarda Aranan Özellikler:
  • ​Tercihen fotoğraf, video, web sitesi ve sosyal medya konularında bilgili olan,
  • İyi seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olan,
  • Esnek çalışma saatlerine uygun olan,
  • Not ortalaması en az 2,5 olan,
  • Takım çalışmasına yatkın olan.

Son Başvuru Tarihi: 09.11.2017​​

Hukuk Fakültesi - Yarı Zamanlı Çalışma Arkadaşı
(REF:HK26102017)

İlan Tarihi: 26.10.2017

İş Tanımı:
  • ​Hukuk Fakültesi Sekreterliğinde dokümantasyon için destek vermek.
  • Fakülte tarafından verilen diğer görev ve sorumlulukları yerine getirmek.

Adaylarda Aranan Özellikler:
  • ​Analitik düşünme ve iyi seviyede iletişim becerisine sahip olan,
  • Not ortalaması en az 2,5 olan,
  • MS Office programlarını (Word, Excel, PowerPoint vb.) iyi düzeyde kullanabilen.

Başvuru Süreci:
  • ​İnsan Kaynakları Müdürlüğünden alınacak "Yarı Zamanlı Çalışan Öğrenci Formu"nun doldurulması,

NOT: Sadece T.C. vatandaşı, Türki Cumhuriyet vatandaşı olan öğrenciler yönerge doğrultusunda başvuru yapabilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 09.11.2017​

​​​​​​​​