6. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi

Değerli ŞEHİR'liler,

6. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi, 25 - 27 Nisan 2018 tarihleri arasında Lviv Beden Kültürü Üniversitesi ve Lviv Ivan Franko Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde Ukrayna'nın Lviv şehrinde yapılacaktır. Sözel bilimlerin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen bu çok-disiplinli kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri (talep edilmesi halinde) ISBN numaralı kongre kitabında veya hakemli dergilerden (IntJSCS, IntJCSS, IntJCES) birisinde yayımlanacaktır.

Kongre özet gönderimleri 15 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 1 Mart 2018 tarihinde sona erecek, erken kayıtlar da bu tarihte sona erdirilecektir. Özet gönderimi için kongre web sitesinden (www.iscs-conference.org​) kullanıcı kaydı oluşturarak, özetlerin yüklenmesi yeterli olacaktır.

Kongreyle ilgili detaylı bilgi almak için www.iscs-conference.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.