Değerli ŞEHİR'liler,

Halkbank Cevizli Şubesi, Şubat ayı sonuna kadar Üniversitemiz Öğrenci Merkezinde yemekhane katındaki K-102 no'lu odada bahar dönemi öğrenim ücret ödemeleri ve diğer tüm bankacılık hizmetleri için geçici şube açmıştır. Tüketici kredileri, banka kartı, kredi kartı, bireysel emeklilik, hesap açılışı, otomatik ödeme, havale-EFT vb. tüm işlemlerinizi bu süre içerisinde geçici şube üzerinden yapabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Mali İşler

Dear ŞEHİR Members,

Halkbank Cevizli Branch has opened a temporary branch office for tuition fees for the spring semester and all other banking services at K-102 located at the dining hall floor at the Student Center until the end of February. All of your transactions such as consumer loans, bank card, credit card, individual retirement, account opening, automatic payment, money order-EFT etc. can be executed in the temporary branch within this period.

Kindly submitted for your information.

Financial Affairs