Şubat 2018 İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

15 - 16 Şubat 2018 tarihlerinde İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) yapılacaktır. Aşağıda belirtilen öğrencilerin bu sınava girme hakları bulunmaktadır:
  • ​2016-2017 Akademik Yılı Güz, Bahar ya da Yaz Döneminde Pre- Faculty seviyesini başarıyla bitirmiş, ancak STEP’te başarılı olamamış öğrenciler,
  • Bulundukları seviyeye bakılmaksızın 2 senelik (kayıt dondurulan dönemler ve yaz dönemleri hariç toplam 4 dönem) İngilizce hazırlık eğitim hakkını doldurmuş olan öğrenciler.
Yukarıdaki gruplarda bulunan öğrencilerin sınav ücreti olarak 400 TL ödemeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler öncelikle Dragos Kampüsü AB2 binasındaki 2003 numaralı odadaki İngilizce Hazırlık Programı Sekreterliğine gelerek başvuru için bir dilekçe formu dolduracaklardır. Bu formu doldurma süresi 9 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadardır. Form doldurmamış öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Sınav ücreti, başvuru dilekçenizin İngilizce Hazırlık Programı tarafından kabul edilmesinden sonra yatırılmalıdır. Başvuru formuna buradan erişebilirsiniz. Formu doldurup imzalayarak taranmış halini dillerokulu@sehir.edu.tr adresine göndererek de sınav başvurusu yapabilirsiniz.

ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programı

Important Notice About February 2018 STEP

Dear Students,

ŞEHİR Test of English Proficiency (STEP) will be administered on 15 - 16 February, 2018. The students listed below are eligible to take the STEP:
  • ​The students who successfully completed the Pre-Faculty level in 2016-2017 Academic Year Fall, Spring or Summer Semester, but did not pass the STEP,
  • The students, irrespective of their current level, who have studied in the English Preparatory Program for 2 years (a total of 4 semesters, except for the summer semesters and the periods when student registration is suspended)
The students stated above are required to pay the exam fee of 400TL. These students must first apply to the English Preparatory Program Secretariat, located in AB2-2003 and fill out an exam application form. The deadline for the application is Friday, 9 February 2018. The students who have failed to submit this form will not be admitted to the exam.

Students need to pay the exam fee after their application is approved by the English Preparatory Program. You can access the application form here​. After filling it out, send the scanned document with your signature to dillerokulu@sehir.edu.tr.

ŞEHİR English Preparatory Program