Yemek Limitleri ve Kitap Burslarının Sıfırlanması // Clearance of the Dining Deposits and Book Scholarships

Değerli ŞEHİR’liler,

2017-2018 akademik yılının Ağustos sonu itibarıyla sona ermesi nedeniyle, akademik ve idari çalışanlarımız ile tam burslu öğrencilerimizin kartlarındaki bakiyelerin tamamını 29 Ağustos 2017 tarihine kadar harcaması gerekmektedir. Bilindiği gibi yemek limitleri, yemekhane, Bizim Toptan Altunizade Mağazası ve Dragos Kampüsü yakınındaki 3 firmada; kitap bursları ise Çağlayan Kitap Evi'nde kullanılabilmektedir.

Ağustos sonunda kartlardaki kullanılmayan tüm limitler iptal edilecektir. Tereddüt edilen konularda Mali İşler departmanındaki Elif Kaya'dan (Dahili: 9023) bilgi alınabilir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Mali İşler

Dear ŞEHİR Members,

As 2017-2018 academic year ends at the end of August, our academic and administrative staff and also full scholarship students are required to spend the total remaining amount in the cards until August 29, 2017. As you know, the dining account deposits may be used in the dining hall, Bizim Toptan Altunizade Mağazası, and 3 catering firms near the Dragos Campus. You can spend the book scholarship at Çağlayan Bookstore.

All unused amounts remaining in the cards will be cleared at the end of August. For further information, you may contact Elif Kaya (Ext. 9023) from the department of Financial Affairs.

Kindly submitted for your information.

Financial Affairs